GEBR. Mendel

Disclaimer

Informatie op de website

De informatie op deze website wordt door Gebr. Mendel met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Desondanks kan het voorkomen dat de informatie onvolledig, onjuist of verouderd is. Gebr. Mendel kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige directe of indirecte schade die ontstaat door het gebruik van de informatie op deze website.

Gebruik van de website

Het gebruik van de website van Gebr. Mendel is geheel voor eigen risico. Gebr. Mendel doet er alles aan om de website goed te laten functioneren en virusvrij te houden. Echter, we kunnen niet garanderen dat de website te allen tijde zonder onderbrekingen, fouten of virussen functioneert. Gebr. Mendel is niet aansprakelijk voor enige schade die voortvloeit uit het gebruik van de website of de onmogelijkheid om de website te gebruiken.

Externe links

De website van Gebr. Mendel kan links bevatten naar externe websites die door andere partijen worden beheerd. Wij hebben geen controle over de inhoud van deze websites en zijn niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. Het plaatsen van een link naar een externe website betekent niet dat wij de inhoud ervan goedkeuren of aanbevelen. Gebr. Mendel is niet aansprakelijk voor enige schade die voortvloeit uit het gebruik van externe websites.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en het ontwerp van deze website, waaronder begrepen maar niet beperkt tot teksten, afbeeldingen, logo’s en software, berusten bij Gebr. Mendel of haar licentiegevers. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Gebr. Mendel is het niet toegestaan de inhoud van deze website te kopiëren, distribueren, wijzigen of op enige andere wijze te gebruiken, behalve voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik.

Wijzigingen

Gebr. Mendel behoudt zich het recht voor om op elk moment en zonder voorafgaande aankondiging de inhoud van deze website en deze disclaimer te wijzigen. Wij raden je aan om regelmatig deze disclaimer te raadplegen zodat je op de hoogte blijft van eventuele wijzigingen.

Contact

Voor vragen of opmerkingen over deze disclaimer kun je contact met ons opnemen via:

Gebr. Mendel Lange Amerikaweg 80 7332 BR Apeldoorn Nederland

+31 55 – 5331412 info@mendel.nl

Neem contact met ons op

Heb je interesse of wil je met ons samenwerken? Wij staan altijd open voor een vrijblijvend gesprek.

Afbeelding logo Gebr. Mendel - Apeldoorn

Overige informatie

Privacy statement
Cookiebeleid
Disclaimer
Algemene voorwaarden

Contact

Gebr. Mendel
Lange Amerikaweg 80
7332 BR Apeldoorn
Nederland

+31 55 - 5331412
info@mendel.nl